Nepstupn dokument, nutn pihlen
Input:

Csak regisztrált felhasználóknak hozzáférhető tartalom!

 

Ehhez a dokumentumhoz ingyenes a hozzáférés, de csak regisztrált felhasználók számára lehetséges.

 

A dokumentum nézőképe:

Romlandó áruk kezelése a könyvelésben

2015.07.29, , Forrás: Verlag Dashöfer (http://www.dashofer.hu)

Kft. kávézót üzemeltet és szendvicseket és süteményt is árulnak. Mivel ezek romlandó áruk, mit kell csinálni azzal amit már nem lehet eladni? A könyvelésben ezt hogyan kell kezelni?

Kérdés:

Kft. kávézót üzemeltet és szendvicseket és süteményt is árulnak. Mivel ezek romlandó áruk, mit kell csinálni azzal amit már nem lehet eladni? A könyvelésben ezt hogyan kell kezelni?

Válasz:

A romlott élelmiszert - mint minden más, a vállalkozás céljaira alkalmatlan, felesleges készletet –le kell selejtezni.

Ingyenes hozzáférés csak a regisztrált felhasználók számára lehetséges.

Már regisztrált felhasználó? »

Még nem tag? » INGYENES REGISZTRÁCIÓ


 

Annak érdekében, hogy az Önnek legjobb olvasási élményt nyújthassuk oldalunkon, cookie-kat használunk. A cookie-król, illetve használatukról részletesebb információkat a következő linken találhat: ide. Amennyiben a "folytatás" gombra kattint, vagy tovább használja oldalunkat, Ön tudomásul veszi a cookie-k használatát.